Koningsdag 2024

Lieve mensen, onze winkel is komende zaterdag 27 april gesloten vanwege Koningsdag. Wij wensen u een leuk feest met mooi weer. Vanaf maandagmiddag zijn wij weer voor u geopend, tot dan!

Modeshows zomer 2024

Het zit er weer op – in positieve zin! Onze modeshows in Wageningen. In de met zitjes ingerichte winkel heeft de vaste bloemist weer prachtige tafelstukjes en mooie boeketten in gele tinten in de aanloop naar Pasen voor de etalages verzorgd. Ook de hapjes die door Grand Café Suisse aangeleverd werden, waren weer overheerlijk! Bekijk hier de foto’s.

De nieuwe Finnska Sanomat is uit!

Onze vaste klanten en abonnees krijgen een dezer dagen de nieuwste editie van ons magazine, Finnska Sanomat, in de bus. Hierin geven wij u een eerste indruk van de nieuwe voorjaars- en zomercollecties van 2024. Natuurlijk is er veel meer keuze dan in het magazine wordt getoond. Het loont dus altijd om even bij ons binnen te lopen. Lees verder …

Modeshow Najaar & winter 2023/2024

Het waren meer dan geslaagde dagen en dat maakte maar weer eens duidelijk dat voor een behoorlijke groep mensen Helinä Scandinavian Design enorme waarde heeft.

Bekijk de foto’s hier …

Finnska Sanomat is uit!

Onze vaste klanten en abonnees krijgen een dezer dagen de nieuwste editie van ons magazine, Finnska Sanomat, in de bus. Hierin geven wij u een eerste indruk van de nieuwe herfst- en wintercollectie van 2023. Natuurlijk is er veel meer keuze dan in het magazine wordt getoond. Lees verder …

Modeshow Zomer 2023

Het waren meer dan geslaagde dagen en dat maakte maar weer eens duidelijk dat voor een behoorlijke groep mensen Helinä Scandinavian Design enorme waarde heeft. Lees verder …

Gelukkig Nieuwjaar!

Wij wensen u een prachtig, kleurrijk en liefdevol 2023! En om in de stemming te komen nodigen wij u graag uit om te komen profiteren van onze traditionele najaarsuitverkoop met kortingen tot 40%. Tot ziens in onze winkel! Maar let op: van 9 t/m 13 januari zijn wij gesloten.

Rondom de kerstdagen …

In verband met de feestdagen zijn wij zaterdag 24 en zaterdag 31 december open tot 16.00 uur. En van 9 t/m 13 januari zijn wij gesloten. Wij wensen u heerlijke feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Modeshows Najaar/Winter 2022-2023

Meer en meer wordt er voor de shows gereserveerd zodra het magazine uitgebracht is. Dit geeft meteen het enthousiasme weer van het publiek. We verwennen onze klant dan ook graag met een hapje en een drankje, wat ongetwijfeld ook aan de populariteit zal bijdragen.

Als u hier klikt, ziet u de foto’s van de afgelopen modeshows, waarmee u een indruk hiervan krijgt.

Helinä op social media

Helinä scandinavian design is nu ook te volgen via Facebook en Instagram. Neem een kijkje en ‘like’ ons!