Kunstenaarsweek voorjaar 2017: een ontdekkingstocht!

Een ontdekkingstocht in een landschap van creaties, vervaardigd door 15 verschillende kunstenaars uit Nederland, Duitsland en Finland, bijeengebracht in onze winkel en aanwezig van vrijdag 19 t/m woensdag 24 mei. Wij hebben het over onze kunstenaarsweek, die we dit jaar met veel plezier in Wageningen bij u willen introduceren.
Lees verder …

Modeshow voorjaar 2017 groot succes

Heeft u onze modeshow gemist? Op deze pagina vindt u de fotopresentatie. Als u op een van de foto’s klikt, lopen we speciaal voor u onze show graag nog een keer!

Uitverkoop Najaarscollectie 2016

Graag nodigen wij u als eerste uit om te komen profiteren van onze traditionele najaarsuitverkoop. Deze begint op dinsdag 27 december om 10.00 uur met kortingen tot 40%.
Lees verder …

Finse dagen bij Helinä Finnish Design

Eindelijk is het dan toch herfst geworden en werd de natuur getooid met de prachtigste kleuren bruin, geel en rood.  Maar de wind heeft de bomen kaal gemaakt  en het gure najaarsweer doet je weer verlangen naar heerlijk warme, comfortabele winterkleding.

Lees verder …

Modeshow groot succes!

‘De eerste modeshows in Wageningen in ons nieuwe concept was een groot succes. Niet alleen de opkomst toonde waardering van de klanten van deze winkel, maar ook de verbouwing en gastvrijheid werd enorm gewaardeerd. Helinä Finnish Design bestaat inmiddels 21 jaar en wij durven te voorspellen dat wij over 21 jaar nog steeds een trouwe klantenkring in Wageningen zullen mogen begroeten.’

Helinä's modeshows komen eraan!

Van harte welkom op één van onze vier modeshows, die wij op vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober om 11:00 en 15:00 uur houden. Informatief, verrassend en vooral gezellig; plaats van handeling: de winkel. Per show is er plaats voor 25 personen; graag vragen we u van tevoren te reserveren, zodat u verzekerd bent van een plaats. Reserveren kan op twee manieren: per telefoon via 0255-517119 (Brusman Retail) of per email, via helinafinnishdesign@gmail.com.