Modeshows bij Helinä!

Onze gezellige modeshows zijn alweer eventjes achter de rug. We hebben u de nieuwe najaarscollecties getoond: stijlvol, comfortabel, kleurrijk en creatief als altijd! Door de ervaringen die wij tijdens de coronacrisis hebben opgedaan, hebben wij besloten om minder personen per show in te schrijven. Hierdoor was er meer tijd en aandacht voor u. Dat bleek een goede keuze!

Bekijk het fotoverslag van deze happening hier …

Modeshows!

Zoals Jacqueline bij aanvang van de modeshows heeft verteld, gaan we het nu niet meer over Corona hebben! De modeshows waren ook deze keer weer een feest. Voor velen was dit een eerste uitje sinds tijden en dat was te merken aan de goede en gezellige sfeer. Een hapje, drankje en daarna lekker door de winkel struinen. Het was voor iedereen weer een leuke dag!

Bekijk de foto’s hier …

Vanaf 3 maart op afspraak open!

Schreven wij u al op 14 december aan om van onze uitverkoop te komen profiteren werden we vrijwel direct daarna, zoals alle ‘niet essentiële winkels’, verrast door de gedwongen sluiting voor een steeds langere periode. Een ongekende situatie waar wij met elkaar desondanks steeds positief naar de toekomst willen blijven kijken. Lees verder …

Modeshow najaar/winter 2020-2021

De modeshows dit jaar waren wegens Corona uiteraard niet te vergelijken met de traditionele modeshows die wij de afgelopen jaren gehouden hebben. Om op een verantwoorde wijze aan de RIVM richtlijnen te kunnen voldoen hebben wij per show maximaal 10 klanten ontvangen i.p.v. 25 à 30. Voor iedereen die deze shows niet heeft meegemaakt hebben wij als troostprijs een cadeautje in de winkel klaarliggen (zo lang de voorraad strekt!). Wij hopen u dan ook binnenkort in onze winkel te kunnen begroeten!

Wilt u kijken wat de modeshows te bieden hadden, klikt u hier …

Uitverkoop voorjaars- en zomercollectie

Het spreekt voor zich dat het tot nu toe een zeer verrassend en enerverend seizoen is geweest. Corona heeft ons allemaal volledig overvallen. Niet de gebruikelijke, gezellige acties, waar iedereen elkaar op een ontspannen en sfeervolle manier ontmoet en ook nog leuke kleding aanschaft. Dat kon even niet meer. Lees verder …

Nieuwe (oude) openingstijden bij Helinä!

Het is natuurlijk nog niet helemaal hetzelfde als voor de uitbraak van de Coronapandemie, maar gelukkig kunnen we voor wat betreft de openingstijden weer naar onze normale tijden terugkeren: dinsdag t/m vrijdag, van 10.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00! De maandag houden we gereserveerd voor diegene die graag aan ‘personal shopping’ wil doen, oftewel één-op-één met een verkoopster op een gereserveerd tijdstip, zonder afleiding. Deze persoonlijke afspraak kunt u maken via onze winkel (van dinsdag t/m zaterdag) bereikbaar op: 0317-40 01 11. Lees verder …

Modeshows in Driehuis – beleef het mee!

Onze eigen modeshows moesten we helaas afgelasten vanwege het Coronavirus. De populaire modeshows van onze zusterwinkel in Driehuis werden wel gehouden, van woensdag 11 t/m vrijdag 13 maart 2020. Net voordat de winkel op slot ging vanwege de Covid-19 maatregelen. Gelukkig zijn ook wij sinds dinsdag 14 april weer geopend, van dinsdag t/m zaterdag, tussen 11.00 en 16.00 uur. Dit geldt voor maximaal 3 klanten tegelijk. En natuurlijk bieden wij u al de mogelijkheid een één-op-één afspraak te maken met een gezonde medewerkster als u zich daar prettiger bij voelt. U kunt uw persoonlijke afspraak maken via Yvonne Souweine. Ze is hiervoor van maandag t/m vrijdag tussen 11.00 en 16.00 uur bereikbaar via telefoon: 06-41 96 52 13.

Bekijk de foto’s van de modeshow hier …

Afgelast: Modeshows op donderdag 26 en vrijdag 27 maart 2020

De modeshows in Wageningen zijn echte publiekstrekkers. Zodra ons magazine Finnska Sanomat bij onze klanten wordt afgeleverd, worden wij al gebeld om een plekje te reserveren. Het is dus zaak om snel te reageren, zodat wij u niet teleur hoeven te stellen. Helaas waren wij genoodzaakt om onze modeshows van donderdag 26 en vrijdag 27 maart 2020 te annuleren.

Uitverkoop najaarscollectie 2019

Wilt u nog iets moois voor de Kerstdagen aanschaffen? Van zaterdag 14 december t/m dinsdag 24 december ontvangt u 10% korting op de gehele kledingcollectie.
Daarnaast nodigen wij u graag als eerste uit om te komen profiteren van onze traditionele najaarsuitverkoop met kortingen tot 40%! Deze uitverkoop begint op vrijdag 27 december om 10:00 uur.
Wij wensen u nu alvast hele prettige kerstdagen, een goede jaarwisseling en een voorspoedig 2020 toe!

Graag tot ziens bij Helinä in Wageningen!

PS. Op 24 en 31 december vieren wij ook feest, dus sluiten wij om 16.00 uur

Gewijzigde openingstijden

Rondom de feestdagen zijn onze openingstijden gewijzigd. Wij wensen u natuurlijk een heerlijke feestmaand en een gezond en gelukkig 2020!

5 dec: 10:00-16:00 u.
24 dec: 10:00-16:00 u.
25 en 26 dec: Gesloten
31 dec: 10:00-16:00 u.
1 jan: Gesloten
6 t/m 12 jan: Gesloten