Gelukkig Nieuwjaar!

Wij wensen u een prachtig, kleurrijk en liefdevol 2023! En om in de stemming te komen nodigen wij u graag uit om te komen profiteren van onze traditionele najaarsuitverkoop met kortingen tot 40%. Tot ziens in onze winkel! Maar let op: van 9 t/m 13 januari zijn wij gesloten.

Rondom de kerstdagen …

In verband met de feestdagen zijn wij zaterdag 24 en zaterdag 31 december open tot 16.00 uur. En van 9 t/m 13 januari zijn wij gesloten. Wij wensen u heerlijke feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Modeshows Najaar/Winter 2022-2023

Meer en meer wordt er voor de shows gereserveerd zodra het magazine uitgebracht is. Dit geeft meteen het enthousiasme weer van het publiek. We verwennen onze klant dan ook graag met een hapje en een drankje, wat ongetwijfeld ook aan de populariteit zal bijdragen.

Als u hier klikt, ziet u de foto’s van de afgelopen modeshows, waarmee u een indruk hiervan krijgt.

Helinä op social media

Helinä scandinavian design is nu ook te volgen via Facebook en Instagram. Neem een kijkje en ‘like’ ons!

Maandag gesloten

In verband met Pinksteren is onze winkel aanstaande maandag 6 juni gesloten. Wij wensen u een fijn Pinksterweekend.

Hemelvaart 2022

Houdt u er rekening mee dat onze winkel op Hemelvaartsdag (donderdag 26 mei) is gesloten? Dankuwel.

Modeshow voorjaar/zomer 2022

Omdat wij in de coronatijd minder mensen tegelijkertijd in de winkels mochten ontvangen, hebben wij besloten de shows iets kleiner te houden. Waar we voorheen rustig 35 dames per show ontvingen, hebben wij aantal verlaagd tot een maximum van 25. Dat betekende meer tijd en aandacht voor u! Lees verder …

Opnieuw in lockdown

Helaas moesten wij vanaf 19 december onze winkel wéér sluiten. Het kabinet kondigde namelijk een dag eerder alweer een strenge lockdown aan, waarbij alle ‘niet-essentiële’ winkels hun deuren moeten sluiten. Wij betreuren dat ten zeerste. En natuurlijk hopen wij u in de loop van januari 2022 weer in onze winkels mogen ontvangen. Tot die tijd kunnen wij u alleen maar prettige feestdagen wensen en een gelukkig en gezond nieuwjaar.

Modeshows bij Helinä!

Onze gezellige modeshows zijn alweer eventjes achter de rug. We hebben u de nieuwe najaarscollecties getoond: stijlvol, comfortabel, kleurrijk en creatief als altijd! Door de ervaringen die wij tijdens de coronacrisis hebben opgedaan, hebben wij besloten om minder personen per show in te schrijven. Hierdoor was er meer tijd en aandacht voor u. Dat bleek een goede keuze!

Bekijk het fotoverslag van deze happening hier …

Modeshows!

Zoals Jacqueline bij aanvang van de modeshows heeft verteld, gaan we het nu niet meer over Corona hebben! De modeshows waren ook deze keer weer een feest. Voor velen was dit een eerste uitje sinds tijden en dat was te merken aan de goede en gezellige sfeer. Een hapje, drankje en daarna lekker door de winkel struinen. Het was voor iedereen weer een leuke dag!

Bekijk de foto’s hier …