Nieuwe (oude) openingstijden bij Helinä!

Het is natuurlijk nog niet helemaal hetzelfde als voor de uitbraak van de Coronapandemie, maar gelukkig kunnen we voor wat betreft de openingstijden weer naar onze normale tijden terugkeren: dinsdag t/m vrijdag, van 10.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00! De maandag houden we gereserveerd voor diegene die graag aan ‘personal shopping’ wil doen, oftewel één-op-één met een verkoopster op een gereserveerd tijdstip, zonder afleiding. Deze persoonlijke afspraak kunt u maken via onze winkel (van dinsdag t/m zaterdag) bereikbaar op: 0317-40 01 11.

Onze winkels zijn groot genoeg om aan de RIVM-voorschriften te voldoen betreffende de 1,5 meter afstand. Mocht het, qua aanloop, uit de hand dreigen te lopen, dan sluiten wij tijdelijk even onze voordeur. Maar dat is tot nu toe nog niet nodig geweest. Naast deze afstand blijven wij zo veel mogelijk het direct (lichamelijk) contact vermijden, wassen en ontsmetten onze medewerksters regelmatig de handen, reinigen veelvuldig het pinapparaat en alle andere aangeraakte zaken. Wat ook van kracht blijft is dat, indien een van onze medewerksters last zou krijgen van koorts, benauwdheid of regelmatig hoesten, haar wordt verzocht om thuis te blijven, zoals wij dit ook van u verwachten.

Waar in maart en april iedereen van slag was, kwam in mei langzaamaan het optimisme terug. U liet als klant blijken onze winkel te waarderen en te ondersteunen. Natuurlijk krijgt u ook in deze tijd onze gebruikelijke service, met goede adviezen, persoonlijke aandacht en een kopje koffie of thee. Het kledingaanbod van dit zomerseizoen is nog ruimschoots aanwezig dus u zult niet tevergeefs langskomen. Wij hopen u graag binnenkort weer te mogen begroeten.

Reacties uitgeschakeld.