Modeshows Voorjaar/Zomer 2022

Omdat wij in de coronatijd minder mensen tegelijkertijd in de winkels mochten ontvangen, hebben wij besloten de shows iets kleiner te houden. Waar we voorheen rustig 35 dames per show ontvingen, hebben wij aantal verlaagd tot een maximum van 25. Dat betekende meer tijd en aandacht voor u!

In het filiaal in Driehuis waren de modeshows een week eerder dan in Wageningen. Tijdens die shows scheen het zonnetje volop. De shows in Wageningen hadden een groter contrast. De zomercollectie werd getoond terwijl er buiten sneeuw lag! Gelukkig heeft dit de pret absoluut niet bedorven.

De shows voor de voorjaars- en zomercollectie 2022 waren weer helemaal vol gereserveerd en de reacties weer hartverwarmend. De kleurrijke collectie maakte iedereen enthousiast en vrolijk. Was u er niet bij of wilt u de foto’s nog even terugkijken? U kunt de foto’s hier op de website bekijken en later ook op onze social mediapagina’s van Facebook en Instagram.

Wilt u de show (her)beleven? Klik op een van de kleine foto’s hieronder om te starten. U kunt door de foto’s bladeren met behulp van uw muis, maar ook met de pijltjes-toetsen op uw toetsenbord. Veel plezier!