Modeshows voorjaar/zomer 2021

Wie had dit verwacht … na ruim een jaar nog steeds in de ban van het coronavirus. Daarom hebben we ook deze keer helaas de modeshows alleen in beperkte vorm kunnen doen. Coronaproof, want maximaal 8 personen en kortere shows. Helaas heeft daardoor niet iedereen een uitnodiging ontvangen. Wij gaan ervan uit u de volgende keer weer allemaal uit te kunnen nodigen.

Zoals Jacqueline bij aanvang van de modeshows heeft verteld, gaan we het nu niet meer over Corona hebben! De modeshows waren ook deze keer weer een feest. Voor velen was dit een eerste uitje sinds tijden en dat was te merken aan de goede en gezellige sfeer. Een hapje, drankje en daarna lekker door de winkel struinen. Het was voor iedereen weer een leuke dag!

De foto’s van de shows kunt hier op de website bekijken, of op facebook. In de winkels liggen ze uitgeprint op tafel. Zo kunt u toch nog een indruk krijgen van onze collectie en deze feestelijke dag. Was u er niet bij? Dan kunt u de show in ieder geval nog digitaal beleven. Dit kan dan met een klik op een van onderstaande foto’s (die overigens zijn gemaakt in onze beide winkels in Wageningen en Driehuis nh). U kunt door de foto’s bladeren met behulp van uw muis, maar ook met de pijltjes-toetsen op uw toetsenbord.