Modeshows Najaar/Winter 2020-2021

De modeshows dit jaar waren wegens Corona uiteraard niet te vergelijken met de traditionele modeshows die wij de afgelopen jaren gehouden hebben.

Het begon ermee dat wij slechts een klein gedeelte van ons klantenbestand hiervoor uit konden nodigen. Om op een verantwoorde wijze aan de RIVM richtlijnen te kunnen voldoen hebben wij per show maximaal 10 klanten ontvangen i.p.v. 25 à 30. Hadden wij iedere klant uitgenodigd, zouden we veel klanten hebben moeten teleurstellen, vandaar dat wij tot een beperkte groep besloten hebben. Voor deze bezoekers hebben wij een ook wat kortere dan gebruikelijke show gepresenteerd, maar hiermee toch een impressie kunnen geven van wat onze winkel(s) dit seizoen te bieden heeft.

Was u er niet bij kunt u de show in ieder geval nog digitaal beleven. Dit kan dan met de foto’s op deze site (de foto’s zijn gemaakt in beide winkels) en uiteraard vindt u de geprinte versies bij ons op tafel in de winkel. U kunt door de foto’s bladeren met behulp van uw muis, maar ook met de pijltjes-toetsen op uw toetsenbord.

Voor iedereen die deze shows niet heeft meegemaakt hebben wij als troostprijs een cadeautje in de winkel klaarliggen (zo lang de voorraad strekt!).

Wij hopen u dan ook binnenkort in onze winkel te kunnen begroeten!