Modeshow Zomer 2024

Het zit er weer op – in positieve zin! Onze modeshows in Wageningen. In de met zitjes ingerichte winkel heeft de vaste bloemist weer prachtige tafelstukjes en mooie boeketten in gele tinten in de aanloop naar Pasen voor de etalages verzorgd. Ook de hapjes die door Grand Café Suisse aangeleverd werden, waren weer overheerlijk!

Voor ons als medewerksters is het hartverwarmend om u te mogen verwelkomen op onze modeshows, zo veel bekende en vertrouwde gezichten, en wat heeft u ons verrast met uw aankopen! Wij hopen dat u de door u aangeschafte kleding met veel plezier zult dragen.

Wij danken Debora dan ook voor de mooie collecties die door haar zijn ingekocht. We hebben genoten van de leuke en spontane reacties van u allen!

De lach heeft ook niet ontbroken bij de laatste opkomst omdat bij de mannequins de ‘zomer in de bol’ was geschoten!

Ook nu hebben wij nog veel moois in de winkel hangen dus nodigen wij u van harte uit om eens een kijkje te nemen. En voor degenen die de shows gemist hebben, wie weet tot de najaar/winter modeshows!

Team Helinä Scandinavian design

Yvonne, Marga, Diana, Krista en Katinka

 

U kunt door de foto’s bladeren door met uw muis te klikken. U kunt ook de pijltjestoetsen op uw toetsenbord daarvoor gebruiken.