Modeshow Zomer 2023

Zodra ons magazine ‘Finnska Sanomat’ op de deurmat valt beginnen de klanten al te bellen. Deze keer hebben we geen enkele uitnodiging hoeven sturen omdat iedere show al tot de laatste stoel volgeboekt was in heel korte tijd. Het streven is echt niet meer dan 25 per show te laten komen omdat wij toch wel de optimale, persoonlijke service en adviezen willen kunnen geven. De dames die lopen en de kleding tonen is bekend bij de meesten: Yvonne, Krista, Diana en Katinka, alle 4 natuurlijk vaste verkoopsters bij Helinä Scandinavian Design.

Daarnaast presenteert Jacqueline de show op haar eigen, spontane maar toch ook informatieve wijze. De dames achter de schermen zijn ook bekend: Debora (vanaf 1 januari 2023 eigenaresse) en Marga, natuurlijk ook vaste verkoopster. Dirk was er natuurlijk op vrijdag ook bij om de foto’s van de show vast te leggen en met verschillende klanten een praatje te maken.

Het waren meer dan geslaagde dagen en dat maakte maar weer eens duidelijk dat voor een behoorlijke groep mensen Helinä Scandinavian Design enorme waarde heeft. Dit maakt ons allen enorm dankbaar en geeft een warm gevoel.

Wilt u de show (her)beleven? Klik op een van de kleine foto’s hieronder om te starten. U kunt door de foto’s bladeren met behulp van uw muis, maar ook met de pijltjes-toetsen op uw toetsenbord. Veel plezier!