Modeshow najaar-winter 2019-2020

Wat waren het weer gezellige en druk bezochte dagen tijdens de modeshows in Wageningen. Als ‘vanouds’ werden de shows weer door Jacqueline gepresenteerd, die dit wederom uitstekend heeft gedaan.

Ondertussen is duidelijk dat ook de consument van Wageningen de modeshows ervaren als een feestje en dat is precies hoe wij het zelf ook ervaren. Gezelligheid onder het genot van een hapje en drankje en natuurlijk entertainment in de vorm van de modeshows. Vaak verlaat men dan met prachtige kledingstukken de winkel. Dit zijn volgens ons de ingrediënten voor geslaagde dagen!

Waar de verkoopsters van de winkel in Wageningen het weer fantastisch hebben gedaan, waren we ook weer erg blij met de aanvulling van Monique en Rina uit Driehuis en onze altijd vrolijke Ineke uit Amsterdam. Zo wordt er tijdens deze levendige dagen een team gevormd waardoor de shows wederom perfect verliepen.

Wij kijken alweer uit naar de volgende modeshows!

Wilt u de show herbeleven? Dan kan dit met de foto’s op deze site. U kunt door de foto’s bladeren met behulp van uw muis, maar ook met de pijltjes-toetsen op uw toetsenbord