Kunstenaarsdagen gebundeld

Dit najaar gaan we de kunstenaarsdagen voor alle Skandika winkels bundelen. Dat betekent dat er in Wageningen geen kunstenaarswerken in de winkel aanwezig zullen zijn, maar dat we het evenement van zaterdag 27 oktober t/m zaterdag 3 november in onze hoofdvestiging Driehuis Noord-Holland iets uitbundiger kunnen optuigen. Driehuis ligt op ongeveer anderhalf uur rijden van Hilversum en er is gratis parkeergelegenheid. Gelegen aan natuurgebied de Kennemerduinen en dichtbij het strand en de gezellige winkelstad Haarlem, biedt Driehuis alle mogelijkheid om er een heerlijk dagje uit van te maken.

Tijdens de kunstenaarsweek nemen vele kunstenaars uit diverse windstreken deel. Gebreide truien uit Finland, vilt, breisels, aparte jasjes, beschilderde zijde, het is er allemaal. Telkens bijzonder, altijd verrassend, en met kwaliteit als constante factor. In de laatste editie van ons magazine Finnska Sanomat stond een uitgebreid artikel over de ‘Kunstzinnig met Vilt’-kunstenares Charlotte Molenaar (zie foto). Met heel veel plezier vertellen wij u nu dat Charlotte op 27 oktober in onze winkel aanwezig zal zijn om u kennis te laten maken met haar vaardigheden en werkwijze.

Annikki Karvinen, een iconische naam op het gebied van Finse poppana handweef jasjes. Annikki is inmiddels 88 jaar en viert dit jaar het 50-jarig jubileum van haar handgeweven collectie. Maar nu gaat ze dan toch stoppen. Kati, haar dochter, zal op 3 november met een mooie collectie in onze winkel aanwezig zijn en stelt u dan tevens in de gelegenheid om, voor de laatste maal, een naar uw wens te vervaardigen, handgeweven jasje te bestellen.

Kom gezellig langs, deze week, en laat u inspireren. U bent van harte uitgenodigd!

Reacties uitgeschakeld.