KLOK-Actie

Al vele jaren treft u de prachtige kleding van het deense merk “KLOK” in onze winkel aan. In de laatste editie van ons magazine Finnska Sanomat stond nog een uitgebreid artikel met achtergrondinformatie en foto’s van het merk. Nu, heel kort geleden, hebben Elisabeth en Jens Klok ons laten weten dat zij, na ruim 40 jaar succesvol en vernieuwend ondernemen, gaan stoppen. Zij hebben al geruime tijd geleden de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en kiezen er nu voor om van kinderen en kleinkinderen in Amerika te gaan genieten. En daarmee stopt ook het merk.

Heel jammer maar het is ze uiteraard van harte gegund. En wij gaan aan dit nieuws nog een vrolijke twist geven: we gaan een feestelijke ‘Klok-actie’ houden, met een hapje, een drankje en een hoop gezelligheid. We krijgen de beschikking over een extra voorraad KLOK-kleding, die binnenkort uit Denemarken zal worden aangeleverd.

Wij presenteren u deze extra voorraad op dinsdag 23 en woensdag 24 april!

We hopen dat u deze laatste kans op extra keuze in dit merk niet aan u voorbij zult laten gaan en kijken nu al uit naar uw komst. Graag tot ziens bij Helinä in Wageningen!

Reacties uitgeschakeld.