Finse dagen bij Helinä Finnish Design

Eindelijk is het dan toch herfst geworden en werd de natuur getooid met de prachtigste kleuren bruin, geel en rood.  Maar de wind heeft de bomen kaal gemaakt  en het gure najaarsweer doet je weer verlangen naar heerlijk warme, comfortabele winterkleding.

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 november houden wij onze “Finse dagen”. Eén keer per jaar staat onze winkel weer even in het teken van onze roots. Stukjes ruisleipä (Fins roggebrood) met daarop zalm/room/dille of belegd met heel dun gesneden, gerookt rendiervlees of een (vis)salade. Lekkere Finse koekjes bij de koffie en Finse chocola. En voor de liefhebber een klein proeverijtje van Finlandia wodka (heerlijk bij de zalm) met Finse tango muziek op de achtergrond.

En dat alles, temidden van onze stijlvolle collecties Finse, Zweedse, Deense en Noorse dameskleding, heerlijk warm, comfortabel en in de prachtigste herfstkleuren. U begrijpt het al: wij kijken graag uit naar uw komst, van harte welkom!  Of anders gezegd – over roots gesproken – “Tervetuloa”.

Reacties uitgeschakeld.