Finnska Sanomat is uit!

Onze vaste klanten en abonnees krijgen een dezer dagen de nieuwste editie van ons magazine, Finnska Sanomat, in de bus. Hierin geven wij u een eerste indruk van de nieuwe herfst- en wintercollectie van 2023. Natuurlijk is er veel meer keuze dan in het magazine wordt getoond.

Laatste-week-actie
Vanaf zaterdag 19 augustus verkopen wij de laatste zomerkleding met 50% korting. Dat maakt het extra aantrekkelijk om een keuze te maken uit de nog aanwezige collectie.

Nieuwe collectie
Wanneer Finnska Sanomat verschijnt en de laatste-week-actie nog moet beginnen, hebben wij altijd al een interessant deel van de nieuwe collectie binnen. Uiteraard bent u dan van harte welkom om alvast te komen kijken. Maar … nog lang niet alles is dan al uitgeleverd. Als u in Finnska Sanomat een kledingstuk ziet dat u graag wilt hebben, is het handig om even te bellen om te vragen of het al binnen is.

Modeshows
De modeshows vinden deze keer plaats op donderdag 28 augustus en vrijdag 29 augustus om 11:00 en 15:00 uur. Wilt u verzekerd zijn van een plek op uw favoriete tijdstip, dan raden wij aan om zo spoedig mogelijk te reserveren.

‘Uw’ winkelpagina in Finnska Sanomat
Helinä Scandinavian design treft u deze keer aan op de pagina’s 14 en 15.

Graag tot ziens in onze winkel!

Met vriendelijke groet, Yvonne, Marga, Diana, Krista en Katinka

Reacties uitgeschakeld.