De nieuwe Finnska Sanomat is uit!

Onze vaste klanten en abonnees krijgen een dezer dagen de nieuwste editie van ons magazine, Finnska Sanomat, in de bus. Hierin geven wij u een eerste indruk van de nieuwe voorjaars- en zomercollecties van 2024. Natuurlijk is er veel meer keuze dan in het magazine wordt getoond. Het loont dus altijd om even bij ons binnen te lopen.

Laatste-week-actie

Deze week verkopen wij de laatste winterkleding met 50% korting. Dat maakt het natuurlijk extra aantrekkelijk om een keuze te maken uit de nog aanwezige collectie.

Nieuwe collectie

Wanneer deze Finnska Sanomat verschijnt en de laatste-week-actie nog moet beginnen, hebben wij altijd al een interessant deel van de nieuwe collectie binnen. Uiteraard bent u dan van harte welkom om alvast te komen kijken. Maar … nog lang niet alles is dan al uitgeleverd. Als u in de Sanomat een kledingstuk ziet dat u graag wilt hebben, is het dan ook handig om even te bellen met de vraag of het al binnen is.

Modeshows

De modeshows vinden deze keer plaats op woensdag 27 maart en donderdag 28 maart om 11:00 en 15:00 uur. Wilt u verzekerd zijn van een plek op uw favoriete tijdstip, dan raden wij aan om zo spoedig mogelijk te reserveren.

‘Uw’ winkelpagina

Helinä Scandinavian design treft u deze keer aan op de pagina’s 14 en 15.

Graag tot ziens in onze winkel!

Hartelijke groeten, Yvonne, Marga, Diana, Krista en Katinka

Reacties uitgeschakeld.